Hírlevél
Termékleírás
Az adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás. Serkenti a vese működését, természetes vérnyomás-, koleszterin- és inzulinszabályozó.
Ragukhoz, salátaként, salsa alapjaként, szendvicsekhez is használható.
Vitaminok: A, B1, B2, B3, B6, E
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Jótékony hatása: vese működés, vérnyomás-, koleszterin-, inzulinszabályozó
Felhasználása: Távolkeleti ételek fontos összetevője. Csíráztatva salátaként fogyasztható. Tápanyagtartalom (100g-ban)
Kalória (kJ / kcal) 1493 / 357
Zsír 1,6 g
Szénhidrát 58,4 g
Rost 7,5 g
Fehérje 21,5 g
Kiszerelés: 500g