Hírlevél
A fruktóz természetes cukor.
Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor.
Ez A legédesebb ízű cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő.
Felhasználása: édesítésre bárhol, a hagyományos fehér cukor helyett.
Átlagos tápérték 100 gramm termékben: energia: 1674 g (400 kcal) fehérje: 0 g szénhidrát 99.5 g zsír 0 g
GMO mentes
Származási hely: Törökország
A fruktózt növényekből - például articsókából, gabonából lehet nyerni.
Cukorbetegek is fogyaszthatják figyelembe véve az engedélyezett szénhidrátmennyiséget.
Gyártó/:forgalmazó:
Dénes-Natura kft.
7634 Pécs, nagy-berki út 8/2.