Hírlevél
A mandulaliszt számos módon felhasználható az ételkészítések során, így többek között sűrítésre is alkalmas a nagy folyadék- és zsírfelvevő képességének köszönhetően. A paleolit étrend hívei, a fogyókúrázók és az alacsony szénhidráttartalmú diéta követői számára is ajánljuk.
A szervezet helyes működéséhez szükséges olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaz, mint a kalcium, magnézium, vas, foszfor, mangán, szelén és cink. Jelentős a mandulaliszt telítetlen zsírsavtartalma .
Diófélékra érzékenyek számára nem ajánlott a fogyasztása!
Összetevők: mandula
Összetevők/100g
Energia: 1185,2 kJ/ 282,4 kcal
Fehérje: 36,4 g
Szénhidrát: 7,2 g
Zsír: 12,0 g
Forgalmazó:
Hunorganic Kft.
Budaörs, Törökbálinti utca 23