Hírlevél
Kiválóan alkalmas kenyér helyettesítésére, bagett és zsemle sütésére!
Nem tartalmaz:
cukrot
glutént
olajos magőrleményeket
keményítőt
szóját
tejterméket - tejszármazákot
Alaprecept:
175g NoCarb B&B
40ml olaj
350ml víz
A hozzávalókat összedolgozzuk, nedves kézzel 3-4 zsemlét, vagy 2 bagettet formázunk, majd előmelegített sütőben 180 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük (a sütési időt a sütő befolyásolja)!
Összetevők: élelmi rostok (cellulóz), tojáspor, eritrit, tojásfehérjepor, só, Sűrítőanyag: útifűmaghéj, konjac liszt, xantán, Térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna), szárított élesztő; Savanyúságot szabályzó anyag: GDL (glükono-delta-lakton), citromsav.
Származási hely: EU