Dia-Wellness Burgonyás Lángospor Csökkentett szénhidráttartalmú lángos készítéséhez. Csak víz és élesztő hozzáadása szükséges!
Összetevők: búzaliszt, növényi rost, búzafehérje, növényi zsír, tömegnövelőszer (polidextróz), burgonyapehely, zsíros tejpor, szójaliszt, stabilizátor (guargumi, xantán), étkezési sav (tejsav), enzimek, antioxidáns (aszkorbinsav), Dia-Wellness Só 50%-kal Csökkentett Nátriumtartalommal
Tápérték 100 g termékben: Energia: 294 Kcal / 1233 KJ Fehérje: 23,3 g Szénhidrát: 35,5 g! Zsír: 6,5 g Összesített felszívódó szénhidrát: 35,5 g
Adagolás: 500 g Dia-Wellness Burgonyás Lángospor 3,5 dl víz 2 dkg élesztő Használata: Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk. Az összetevőket összegyúrjuk, tésztává dagasztjuk. 30 percig kb. 30°C-on kelesztjuk, 15 dkg-os adagokra szaggatjuk, tetejét olajjal vékonyan megkenjük, majd konyharuhával letakarva 30 percig újrakelesztjük. A megkelt tésztadarabokat bő olajban mindkét oldalán aranybarnára sütjük. Ezzel a termékkel és recepttel kb. 8 lángos készíthető el. Tipp: A Dia-Wellness Burgonyás Lángosport vízzel kidagasztjuk a recept szerint és nem olajban, hanem sütőben sütjük ki. Az eredmény: -30% szénhidrát, -100% olaj, azaz kenyérlángos (langalló). Joghurttal, tejföllel, reszelt sajttal ízesíthetjük!
Forgalmazó:
M-Gel Hungary Kft.
Budapest, Megyeri út 51, 1044