Hírlevél
A maláta kávé előállításához a legjobb minőségű magyar árpát használja fel a Multi-Cikória Kft. A pörkölés során a kialakuló malátacukor karamellé változik, ezáltal létrejön az az egyedülálló ízvilág, ami az embert nap, mint nap magával ragadja és elvarázsolja. Koffeinmentes.
Összetétel: pörkölt árpa
Elkészítési javaslat: 1 liter hideg vízbe tegyünk 3 púpozott evőkanál malátát. 3-4 percig forralva főzzük fel és 5 perc állás után szűrjük le. Fogyasztható önmagában, tejjel vagy babkávé hozzáadásával is.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1462 kJ (346 Kcal)
Zsír: 2,0 g ebből telített: 0,4 g
Szénhidrát: 63 g ebből cukrok: <0,5 g
Fehérje: 13 g
Só: 0,03 g