Gazdag E-vitaminban, emészthetetlen rostokban, szerves növényi fehérjékben, zsírsav aránya az olíva olajéhoz hasonló.
Az acai berry bogyó vagy gyümölcs az amazóniai esőerdőben élő pálma termése, az ott élő emberek sok száz éve fogyasztják, rendkívül ízletes. Az acai bogyóban tízszer annyi antioxidáns van, mint a szőlőben és kétszer annyi, mint a kék áfonyában. Magas antocianin tartalmával segít felvenni a küzdelmet a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Az acai bogyó ORAC értéke kiemelkedő, a legmagasabb értékekkel rendelkező gyümölcsök között található.
Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!