Hírlevél
Fogyasztható tejben, vízben, joghurtban elkeverve hidegen vagy főzve. Lédús gyümölcsökkel, zöldségekkel és olajos magokkal keverhető jó nedvszívó képessége miatt. Panírban, pankó morzsa helyett, könnyen felhasználható. Sós és édes sütemények pl.:kakaós csiga, sós rudak, pogácsa tésztájában vagy feltétjeként felhasználható. Kevertsütemények pl.: muffinok alkotóeleme. Fasírt alapanyagaként kiváló.
Jellemzők
laktózmentes Igen
gluténmentes Igen
vegán Igen
cukormentes Igen
hozzáadott cukor nélkül Igen
per 100 g
kj 1393 kJ
kcal 333 kcal
zsír 7,2 g
ebből telített zsírsavak 1,4 g
ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 53,8 g
ebből cukrok 0,7 g
rost 10 g
fehérje 13,1 g
só 0,01 g